Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

COVID-19

ESHOP EUROKOSIK.CZ JE TADY PRO VÁS BEZ OMEZENÍ POUZE S DŮRAZEM NA OCHRANU PŘED ŠÍŘENÍM KORONAVIRU


Bezpečnost našich zákazníků a zaměstnanců je vždy prioritou, proto věnujeme maximální pozornost ochraně zdraví dodržováním zavedených velmi přísných hygienických opatření. Vaše zboží je u nás v bezpečí a bezpečně jej také dopravíme k vám. Naší řidiči jsou vyškoleni a vybaveni ochrannými prostředky tak, abychom šíření nákazy předcházeli.

Objednávky zpracováváme a doručujeme v běžném režimu bez jakýchkoliv omezení. Vždy platí termín dodání, který je uveden u všech výrobků v eshopu.

Nemusíte mít obavy nakupovat online z pohodlí vašeho domova. Postaráme se o to, aby váš nákup byl bezpečný a proběhl v pořádku v nejkratším možném termínu.


DŮLEŽITÉ JE, ABYCHOM SE V TÉTO TĚŽKÉ DOBĚ SEMKLI A VZÁJEMNĚ SI POMÁHALI. POKUD K TOMU BUDEME JEŠTĚ OBEZŘETNÍ, ZODPOVĚDNÍ A OHLEDUPLNÍ, SPOLEČNÝMI SILAMI TOTO TĚŽKÉ OBDOBÍ BRZY ZVLÁDNEME. PŘEJEME HODNĚ ZDRAVÍ, KLIDU A BRZKÝ NÁVRAT K NORMÁLU.


instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů