Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Seriózní přístup

Solidní jednání, lidský přístup a snaha uspokojit přání zákazníků patří k jedněm z charakteristických rysů naší společnosti. Ve svém oboru patříme díky naší dlouholeté historii mezi jedny z nejzkušenějších. S důvěrou se tak na nás můžete obrátit – rádi pomůžeme s výběrem matrací, roštů, nábytku i bytových doplňků.


Své sliby a závazky plníme s naprostou samozřejmostí. Plnit Vaše sny nás zkrátka baví!


Přesto, že na trhu působíme již téměř 30 let, stále svůj přístup a obchod inovujeme a řadíme se tak mezi moderní stabilní firmy. Přesvědčit se můžete nejen v naší kamenné prodejně, která sídlí na ulici 2. května ve Zlíně, ale také prostřednictvím našeho e-shopu.

Neobávejte se nám zatelefonovat nebo i za námi přijít do zlínské prodejny. Jsme připraveni ochotně odpovídat na vaše dotazy a pomoct Vám s výběrem.

Právě díky tomuto mnohaletému serioznímu přístupu nás naši klienti rádi vyhledávají a vracejí se k nám, za což jim srdečně děkujeme. Také mají za svou loajalitu i různé výhody – proč se vyplatí registrovat se si přečtěte zde

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ

JAK NAKUPOVAT

NÁKUP NA SPLÁTKY

OBCHODNÍ PODMÍNKY

PRAVIDLA OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ


instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů